ImpressumInhoud en aanbiederaanduiding

Funktion/Einsatz

Inhoud en aanbiederaanduiding
De inhouden van de JUDO internetsite zijn aan een permanente verandering onderhevig (bijv. technische vooruitgang, veranderingen in de wetgeving enz.).
JUDO Wasseraufbereitung GmbH is met name niet aansprakelijk voor rechtstreekse of indirecte schade (contractueel of niet contractueel) op grond van het gebruik van de ter beschikking gestelde gegevens op JUDO internetsites.
JUDO Wasseraufbereitung GmbH aanvaardt geen aansprakelijkheid of garantie voor de inhoud van internetsites, waarnaar onze website rechtstreeks of indirect verwijst.
Bezoekers volgen verbindingen met andere websites op eigen gevaar en gebruiken deze conform de betreffende geldende gebruiksvoorwaarden van de betreffende websites.

Voor suggesties en aanwijzingen zijn wij u steeds dankbaar:
E-Mail: timo.weisshaar@judo-online.de

Alle teksten, foto’s, audiobestanden en verdere hier gepubliceerde informaties, met uitzondering van de gemarkeerde artikelen, vallen onder het copyright van JUDO Wasseraufbereitung GmbH, Winnenden. Een reproductie of weergave van het geheel of van delen is zonder schriftelijke toestemming door JUDO Wasseraufbereitung GmbH, Winnenden uitgesloten. De JUDO-logo’s zijn beschermde namen en merken van JUDO Wasseraufbereitung GmbH.

Informatie conform § 6 teledienstwetgeving:
Aanbieder:
JUDO Wasseraufbereitung GmbH
Postfach 380
D-71351 Winnenden
Telefon:    +49 (0)7195 / 692-0
Telefax:    +49 (0)7195 / 692-110
E-Mail:     export@judo-online.de

Directie:
Hartmut J. Dopslaff
Kathrin Reggi-Dopslaff

Projectmanager:

Timo Weisshaar

Handelsregister:
Amtsgericht Stuttgart; HRB 260935

BTW-nummer:
DE 811207562

Selecteer a.u.b. hier